Tragedi Tali Kutang

Seorang pria membelikan pacarnya bra alias BH sebagai bukti cinta. Sang pacar malah pergi tanpa pamit. Ternyata dia sudah dijodohkan oleh orang tuanya. Si wanita mencoba menghibur prianya. Jika berjodoh maka pasti akan kembali. Begitulah cerita yang terkandung dalam lagu berjudul “Tragedi Tali Kutang” ini. Bagi yang bisa bahasa Jawa, simak langsung liriknya…

LANANG:
dhek biyen wes tak tukokke
wujud tali sak kutange
sak ikine lha kok ilang
sak slirane

lungo menyang endi
tanpo pamit ra ngabari
opo lali kowe karo aku iki

nadyan regane nem ewu
kuwi wujud katresnanku
jare kowe melu aku
lha kok mlayu

opo kurang larang
pungkasane kowe ilang
ning endi aku nggoleki
tali kutang

WADON:
iki mas taline tak kundurake
mergo bapak ra ngeparengake
aku dijodohke malah karo prio seje
wis cukup mung semene wae

duh kangmas andhum basuki
aku ora bakal lali
yen gusti ngeparengake mesti bali

LANANG:
tali kutang iki tak simpen tekane pati
tali kutang saksi tresnaku kang suci

28 thoughts on “Tragedi Tali Kutang

  1. yudi smg

    puancen asik lagu iki, wujug kutang sak isine, aku milih isine wae tali kutange ilang yo ra majalah, lanjuuuuuuuuuuuuut goyange

  2. haha

    kalo gini aku juga setuju ama yg cewek, 6 ewu kok njaluk setia ha ha ha ha … (sori buat yg bener2 g mampu untuk harga segitu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *